Eten en Drinken / Bereiding
- 10 manieren om koffie te maken
- Aardappelen bereiden op verschillende manieren
- Aioli: hoe bereid je het en hoe pas je het toe?
- Alles over thee zetten
- Asperges schillen en koken
- Avent stomer/blender: eenvoudig vaste voeding voor je baby
- Bakken, stoven en braden van vlees: De bereidingstijd
- Bakpapier gebruiken
- Bakvormen voor brood en allerlei gebak
- Barbecue en grill: vlees roosteren
- Barbecue op houtskool of gas
- Barbecue Rookoven – gerechten roken in je eigen tuin
- Barbecue: basisbegrippen en tips
- Barbecuetoestellen: zo maken we de beste keuze
- Basis koken: pasta, vis, vlees en groenten
- Basmati kip pilav & bloemkool kokosmelk pilav (vegetarisch)
- Beer can chicken
- Belegde broodjes kaas of kip
- Bento, een prachtig lunchpakket
- Bereiding van je eigen thee en ijsthee
- Bereidingstechnieken koken
- Bereidingstijd groente: roerbakken, stomen, smoren en koken
- Beter bakken - Tips en trucs van banketbakker
- Blender: handig keukenmachientje voor mixen en pureren
- Bloemen in mijn bord, Vlierbloesem
- Bloemen in mijn bord: Lavendel
- Bloemen in mijn bord: Oost-Indische kers
- Borrelhapjes van bladerdeeg
- Bouillon: de basis voor een heerlijk zelfgemaakte soep
- Braden in de braadzak
- Brood bakken in een slow cooker
- Brood bakken: de autolyse methode
- Cake pops: mogelijke beginnersfouten
- Caloriearme fruit milkshakes
- Catering: koud buffet
- Chinese keuken - stoven en smoren
- Chlorofyl (bladgroen) extraheren en als kleurstof gebruiken
- Chocolade mislukkingen zijn niet meer nodig!
- Creatief denken: Maaltijdsalades
- Cupcakes maken voor beginners
- Cupcakes versieren: alles over glazuur
- Cupcakes voor Pasen: konijntjes, kuikentjes en lammetjes
- Cupcakes workshop – informatie en prijzen
- Cupcakes, cake pops en whoopies
- De Actifry: koken met de Actifry
- De Babycook van Beaba
- De bakkersformule
- De basis van het koken: dressings
- De basis van het koken: vis
- De basis van het koken: vlees
- De geschiedenis en bereiding van de macaron
- De Lagostina Risotteria: de ideale pan voor risotto
- De Maillardreactie
- De oer Hollandse stamppot (vegetarisch)
- De paasbrunch, aankleding en recepten
- De perfecte biefstuk bakken: zo doe je dat!
- De perfecte cupcake
- De perfecte manier om goed te wokken
- De roux en andere bindmiddelen
- De snelkookpan ofwel hogedrukpan
- De stoomoven, een andere manier van eten bereiden
- De Tsjechische keuken: Vepřo knedlo zelo
- De vier lekkerste koekjesrecepten
- De voordelen van een slowjuicer
- Dressings met balsamico: drie heerlijke recepten
- Dressings met olijfolie: 3 simpele recepten
- Echt Hollandse stamppotten
- Een broodrooster aanschaffen
- Een fris fruitontbijt
- Een lekker calorie- en vetarm recept maken
- Eenvoudig en snel een lekker 3 gangen-diner bereiden
- Ei klaarmaken: koken, gebakken, roerei, omelet maken
- Eierdooier scheiden: hoe doe je dit handig?
- Eieren koken: hoe doe je dat?
- Eieren verwerken bij Bereiden en Bakken - Hoe & Wat Tips
- Eieren: koken en pocheren en eierweetjes
- Espuma = fancy schuim
- Eten bereiden in de slowcooker
- Eten mislukt en dan?
- Eten uit een printer; een nieuwe voedseltechnologie!
- Etensresten actief hergebruiken
- Fermenteren: je eten en drinken langer houdbaar maken
- Fonduen en soorten pannen en rechauds
- Frikadel Jagung (maiskoekjes) en Pisang Goreng
- Frituren op zijn Chinees
- Frituren, makkelijk en snel
- Frituurpannen: Hoe werkt een frituurpan?
- Ga je zelf ijs maken?
- Gebakken aardappels, eerst koken of niet?
- Geen overdaad aan koolhydraten (meer)
- Gekleurde suiker, gekleurd glazuur en marshmallow glazuur
- Gelei, zomer in een potje zonder stukken
- Gemakkelijk eten: Een barbecue organiseert u zo!
- Gezellige hapjes voor de borrel
- Gezond barbecueën met veel groenten en mager vlees
- Gezond, vers en lekker eten met een maaltijdbox!
- Gezonde bereidingswijze: minder vet, meer onverzadigd vet
- Gezonde groenten: Andijvie
- Gezonde groenten: Artisjokken
- Gezonde traktaties om uit te delen op school
- Gourmetstel: gereedschap voor veel tafelgezelligheid
- Gourmetten op een andere manier
- Gourmetten; wat in huis halen?
- Grill en Barbecue
- Groene pesto; voorgerecht, hoofdgerecht, lunch en hapjes
- Groente koken: kooktijd, tips en aantal gram per persoon
- Groenten steriliseren
- HACCP in de praktijk
- Handmixer voor mengen, kloppen en kneden van ingrediënten
- Help! Het smaakt naar niets!
- Het gebruik van een vleesthermometer
- Het koksmes: de hype, de geschiedenis én de eigenschappen
- Het maken van whisky
- Het nut van bloem zeven tijdens het bakken
- High tea: hartige lekkernijen om zelf te maken
- High tea: zoete lekkernijen om zelf te maken
- Historische kruidensiropen
- Hoe bak ik de lekkerste patat? 10 tips voor hemelse porties
- Hoe bereid je een Italiaanse pizza?
- Hoe blancheer ik groenten?
- Hoe houd je peultjes knapperig? Kooktips voor peultjes
- Hoe kook ik een ei?
- Hoe kook ik in de magnetron?
- Hoe leer je koken?
- Hoe maak ik zelf verse friet
- Hoe maak je een low-budget pizza-oven?
- Hoe maak je sushi?
- Hoe maak je zelf Chai thee?
- Hoe maak je zelf goedkoop roomijs?
- Hoe moet ik een ei koken? Ontdek de verschillende manieren!
- Hoe ontdooi ik voedsel met behulp van een magnetron?
- Hoe pocheer ik een ei?
- Hoe schil je een tomaat?
- Hoe wordt cappuccino gemaakt en wat zijn de ingrediënten?
- Hoe wordt pindakaas geproduceerd?
- Hollandse winterkost in een modern jasje
- HomeCooker: samenwerking tussen Jamie Oliver en Philips
- Hygiëne bij voedsel: verantwoordelijkheid van de consument
- Hyppocras, drank van de verbeelding
- In boter gevangen smaak: infusie
- Inmaken van vlees en vis, een vergeten kunst
- Inmaken, nuttige recepten
- Is speltbrood een hype?
- Jam, gelei, marmelade en stroop maken, en confijten
- Je eigen brood bakken zonder broodbakmachine
- Kaasfondue maken
- Kappertjes inmaken
- Keuken - Maten en gewichten bij koken en bakken
- Keukenbasissen: bindmiddelen en roux
- Keukenbasissen: keukentermen, technieken en benamingen
- Keukenmachine: handig hulpapparaat bij bewerken ingrediënten
- Keukentermen in recepten
- Keukentips en weetjes
- Klassiek koken: de Römertopf
- Kleurrijk ontbijt voor kinderen die niet van groenten houden
- Koffie zetten met een cafetière
- Koken en kookbegrippen - Kooktermen van A tot Z
- Koken in de crisis, de hooikist
- Koken in de magnetron
- Koken is wetenschap bedrijven
- Koken met de magnetron: Voordelen
- Koken voor baby's
- Koken voor beginners
- Koken voor beginners
- Koken voor beginners, eieren!
- Koken voor studenten; simpele feitjes
- Koken zonder recept
- Kookboeken in veel soorten en uit veel landen
- Kooktechnieken in de keuken
- Kooktechnieken: van sueren tot gratineren
- Koud gebrouwen koffie (cold brew) zelf maken met filterfles
- Kruiden drogen aan de waslijn of in de magnetron
- Kruiden en hun toepassing in de keuken
- Kruiden en specerijen als alternatieve smaakmakers
- Kruidenmengsels maken, algemene principes
- Kruisbesmetting in de keuken
- Kun je koekjesdeeg veilig eten?
- Lastige eters, enkele recepten voor kinderen
- Lekker in de zomer! Verfrissende zomerdrankjes
- Lekker vers grapefruitsap, hoe doe je dat?
- Lekker vers sinaasappelsap, hoe doe je dat?
- Lekkere spruitjesrecepten
- Lekkere toastjes met alledaagse etenswaren
- Lekkere zelfgemaakte jam: vitamientjes voor de wintermaanden
- Leuk alternatief voor gourmetten: samen pintxo's maken
- Leuke Paasbroodjes - Paasfiguurtjes voor Pasen
- Low Carb diëten voor koolhydraatarm afvallen
- Lunchpauzes op school: wat is gezond en lekker?
- Luxe Broodjes & Brood - Mooie Decoraties maken
- Maak een perfecte cappuccino
- Maak uw eigen yoghurt: dit kan zelfs op sojabasis!
- Maak zelf je verfrissende watertjes met een smaakje
- Magere knoflooksaus recept
- Magnetron: vooral voor de snelle en makkelijke hap
- Makkelijke toetjes; super snel en eenvoudig te maken
- Martini James Bond Stijl
- Mayonaise maak je zelf
- Met restjes een maaltijd maken
- Milkshakes met ijs
- Mini-bakoven als extra apparatuur in de keuken
- Mislukt Eten voorkomen & oppeppen - Kooktips Trucs & Weetjes
- Moeilijke kooktaal en gewone recepten
- Mosselconsumptie en mosselen koken in speciale pannen
- Oliebollen en appelflappen
- Op dieet? Zelf soep klaarmaken
- Ossenhaas bakken: tips en variaties
- Ovenfuncties en bereidingswijzen: wanneer gebruik je welke?
- Overheerlijke pannenkoeken
- Pannen: kenmerken en gebruik van verschillende pannensoorten
- Pannenkoeken bakken zonder pannenkoekenmix
- Pannenset: zelf samenstellen of compleet aanschaffen
- Pastasaus maken in een slow cooker
- Pastitsio: een Griekse ovenschotel bereiden
- Patat of frietjes? Ze kunnen ook gezond gebakken worden!
- Recept lekkere Babi Pangang zelf handig maken
- Recept voor cake pops
- Recept voor goed biscuitdeeg
- Recept voor lekkere cupcakes
- Recept voor soesjes + tips
- Recept voor vegetarische moussaka
- Restjes eten bewaren of weggooien?
- Rijst koken met een rijstkoker
- Roasted Chicken: zo maak je hem perfect!
- Samen pizza bakken, gewoon aan tafel!
- Samengestelde boters
- Shoarma in gezonde en slanke variaties
- Simpele gerechten: kip uit de oven
- Siroop in de oude kruidenboeken
- Slagroompatronen makkelijker openen met cracker
- Slakken eten uit de tuin, een delicatesse
- Slim en snel koken met een intelligente snelkookpan!
- Slim koken en toch geld besparen voor drukke mensen
- Smikkelen van de rumpot als kersttraditie
- Snelkookpan: sneller klaar door hoger kookpunt van water
- Soep maken in een slow cooker
- Sous Vide koken, de kooktabel met kooktijden
- Sous Vide koken, de vacuümtechniek
- South Beach Dieet
- Stappenplan voor het zelf maken van verse pasta
- Steak: verschil steak bleu, saignant, à point en bien cuit
- Steamplicity in de cateringsector
- Stoofschotel maken in een slow cooker
- Stoomkokers voor behoud van voedingsstoffen en smaak
- Sudderen met een elektrische tajine
- Suiker in de voeding
- Suiker: verschillende soorten en eigenschappen in baksels
- Super gezond tussendoortje: Smoothies
- Taarten decoreren met chocolade
- Taarten decoreren: tips en informatie voor beginners
- Taarten en cupcakes decoreren
- Tapas, oneindig variëren!
- Thais koken: Curry
- Thais koken: Pad Thai en Thaise loempia's
- Thais koken: Soepen (Tom Yam Kung & Tom Ka Kai)
- Tincturae of kruidenaftreksel in alcohol
- Tips bij het kopen van een keramische oven
- Tips voor betere maaltijden uit een slow cooker
- Tips voor de keuken
- Tips voor de pasta
- Tonijn recepten - Blik
- Tosti maken, hoe maak je een tosti?
- Traditioneel barbecueën
- Traditioneel kerstrecept bereiden, gevulde kalkoen
- Trends in barbecuen: snel, veilig, gemakkelijk én lekkerder
- Tuinbonen oogsten en verwerken
- Uiensoep met port: het recept
- Uw eigen kruidenvoorraad maken
- Uw eigen tea party organiseren
- Uw maaltijden puur bereid: met stoom!
- Van baguettes tot glutenvrij brood: de Home Bread Baguette
- Veelgebruikte kruiden en specerijen: anijs tot en met zuring
- Verantwoord frituren in eigen keuken
- Vers fruit als maaltijd of tussendoor
- Verschillende kooktechnieken
- Verschillende soorten wokken om te roerbakken
- Verse pasta na tien minuten!
- Vetarme en gezonde ijsjes bereiden
- Vis bakken en de visbereiding
- Vis voor dummies - de basis (kiezen, kopen, bereiden)
- Vlierbloesemsiroop (sap)
- Voeding met weinig tot geen koolhydraten
- Waar, wanneer en hoe is chocolade ontstaan?
- Wafelijzer voor bereiding feestelijke lekkernij
- Wat doe je met kool in de keuken?
- Wat is bakpoeder?
- Wat is de lekkerste appelmoes?
- Wat is groente blancheren?
- Wat is tiramisu?
- Wat te doen met oud brood?
- Wat zit er in een kroket?
- Water smaak geven met verse producten
- Waterkefir: geschenk van de profeet Mohammed
- Waterkoker: onderdelen, werking en aanschaf
- Welk stuk rundvlees wilt u
- Welke Kruiden bij Welk Gerecht?
- Welke olie te gebruiken voor welke bereiding?
- Wokbranders, prijzen en kooktechnieken
- Wokken op inductie: lekker en gezond!
- Wokken voor beginners
- Yoghurt bereiding
- Zelf appelazijn maken
- Zelf appelmoes maken
- Zelf appelsap maken
- Zelf boter maken
- Zelf bottenbouillon maken– met basisrecept, tips & tricks
- Zelf brood bakken
- Zelf brood bakken (zonder machine)
- Zelf carpaccio met dressing maken
- Zelf een kapsalon (gerecht) maken?
- Zelf een taart maken met behulp van een stappenplan
- Zelf eenvoudig kaas of paneer maken
- Zelf Feta Kaas & Mozzarella maken
- Zelf goedkoop, lekker speltbrood bakken in de oven
- Zelf ijs maken met een ijsmachine
- Zelf jam van vruchten maken
- Zelf karamel en toffees maken
- Zelf kibbelingen of lekkerbekjes maken
- Zelf kombucha maken zonder of met brouwpot
- Zelf kwark maken
- Zelf makreel roken
- Zelf mayonaise maken
- Zelf olijven inmaken, een koud kunstje
- Zelf pasta maken
- Zelf pasta maken
- Zelf pasta maken (zonder machine)
- Zelf pasta maken: gnocchi
- Zelf pesto maken: het recept
- Zelf pindakaas maken
- Zelf pindarotsjes en chocoladeflikken maken
- Zelf pizza maken, recepten en werkwijze
- Zelf pizza maken: Maak zelf lekkere verse pizza's!
- Zelf sushi maken - basisbenodigdheden en bereiding rijst
- Zelf vegetarische burgers en balletjes maken
- Zelf verse pasta maken
- Zelf verse pindasaus maken
- Zelf yoghurt maken
- Zomergerechten: snel, makkelijk en verrassend
- Zomerse desserts met exotisch fruit: gezond en lekker!
- Zuurkool: de groente die scheurbuik voorkwam